четвер, 7 листопада 2019 р.


ГОТУЄМОСЯ ДО ЗНО

Викладачі математики закладів професійної (професійно-технічної) освіти 06-07 листопада 2019 року на базі ДПТНЗ «Синівський професійний аграрний ліцей» на семінарі-практикумі вивчали питання «Особливості виконання тестових завдань у форматі зовнішнього незалежного оцінювання з предмета «Математика».
Під час зустрічі Тетяна Жиленко, старший викладач кафедри математичного аналізу і методів оптимізації Сумського державного університету, кандидат наук, доцент, провела практичний кейс: підготовка до ЗНО-2020 з математики.





Питанню підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання була присвячена значна частина уроку геометрії з теми «Об’єм конуса», який провела Галина Яковенко, викладач математики  ДПТНЗ «Синівський професійний аграрний ліцей». Викладач і учні використовували інтерактивну дошку при перевірці завдань, побудові конуса та його перерізів тощо.
Анатолій Статива, викладач біології та хімії  ДПТНЗ «Синівський професійний аграрний ліцей», познайомив учасників семінару  з можливостями використання платформи MLS Moodle при викладанні предметів.
Валентина Лабудько, методист НМЦ ПТО у Сумській області, модератор семінару, провела тестування викладачів математики за завданнями професійного спрямування та дала завдання для самостійного опрацювання.

З матеріалами семінару можна ознайомитися на сторінці "Технології навчання".

Немає коментарів:

Дописати коментар