четвер, 27 січня 2022 р.

 Створення інформаційного контенту:  відеофрагменти уроків


Створення відеофрагментів уроків розглянуто 27 січня  2022 року на вебінарі  з викладачами математики. Питання Інформаційного контенту як джерела спілкування з учнями в закладах П(ПТ)О Сумської області проаналізувала Валентина ЛАБУДЬКО, методист НМЦ ПТО у Сумській області, та сформувала основні складові для створення матеріалів. 

Викладач математики Марина БІЛЯВСЬКА, ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ», провела Майстер-клас «Створення відеофрагментів уроків. Перпендикулярність прямих і площин у просторі. Кути в просторі».

Галина ЯКОВЕНКО, викладач математики ДПТНЗ «Синівський ПАЛ», Марина КЛИМЕНКО, викладач математики ДНЗ «Глухівське ВПУ», Людмила КІБЕЦЬ, викладач математики ДПТНЗ «Глинський ПАЛ», продемонстрували відеофрагменти уроків до тем «Тіла обертання. Конус», «Елементи комбінаторики, теорії ймовірностей і математичної статистики.  Відносна частота подій»  та «Тіла обертання. Циліндр».

Під час спілкування обговорено питання використання інструментів викладача в умовах  змішаного (дистанційного) навчання.











Немає коментарів:

Дописати коментар