середа, 6 травня 2020 р.


Готуємось до ЗНО дистанційно: пятий день – математика
Навчально-методичний  центр професійно-технічної освіти у Сумській області спільно із Сумським державним університетом продовжив онлайн-спілкування на вебінар-платформі ZOOM:  п’ятий  вебінар проведено 06 травня 2020 року для  викладачів математики. У закладах професійної (професійно-технічної) освіти області  із 1407 випускників планують складати ДПА у формі ЗНО з математики 429 учнів (30,5%) із 24 закладів освіти.
Модератор заходу Валентина ЛАБУДЬКО, методист НМЦ ПТО у Сумській області, Юрій ЗИМАК, директор центру доуніверситетської освіти Сумського державного університету, кандидат технічних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики, Юлія КРАВЧЕНКО, кандидат фізико-математичних наук,  старший викладач кафедри математичного аналізу і методів оптимізації Сумського державного університету розглянули питання  «Особливості проведення ЗНО-2020 з математики», у рамках якого звернули увагу на особливості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році,  ознайомили з методичними матеріалами щодо підготовки до ЗНО. У ході спілкування були розглянуті основні помилки, допущені учнями при складанні ЗНО у попередні роки.
Практичним досвідом щодо застосування сучасних технологій дистанційного навчання в процесі підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання  в умовах карантину поділилися:
Галина ЯКОВЕНКО,  викладач математики  ДПТНЗ «Синівський ПАЛ»,
Віта ОВСІЄНКО, викладач математики  ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну»,
Ілона МІНЕНКО, викладач математики  ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр ПТО».
За результатами вебінару отримано завдання: кожному викладачу підготувати майстер-клас «Робота з учнями в умовах дистанційного навчання» з використанням сучасних освітніх технологій.
Матеріалу вебінару розміщено  на сторінці «Дистанційне навчання».

Немає коментарів:

Дописати коментар