вівторок, 8 вересня 2020 р.

 Роботу в новому навчальному році розпочато

Головний методичний виклик у 2020/2021 навчальному році – це  організація навчання учнів  відповідно до особливостей епідеміологічної ситуації в області. Зазначена проблема акцентована  Навчально-методичним  центром професійно-технічної освіти у Сумській області на вебінар-платформі ZOOM:  перший  вебінар проведено 08 вересня 2020 року для  викладачів математики. Викладачі математики зорієнтовані на використання змішаної форми навчання. 
Модератор заходу Валентина ЛАБУДЬКО, методист НМЦ ПТО у Сумській області,  розглянула питання  «Особливості проведення ЗНО-2021 з математики», у рамках якого звернула увагу на особливості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році,  ознайомила з методичними матеріалами щодо підготовки до ЗНО. 
Викладачі математики  започаткували нові форми проведення уроків, заходів з формування ключових компетентностей учнів. Практичним досвідом щодо застосування сучасних технологій в процесі навчання поділилася Юлія ПАНУЄВА, викладач математики  ДПТНЗ «Путивльський професійний ліцей», з питання «Використання ментальних карт в онлайн навчанні».
Підчас зустрічі обговорено питання оснащення кабінету математики відповідно до нових нормативних документів. За результатами вебінару отримано завдання: кожному викладачу підготуватися до конкурсу на краще комплексно-методичне забезпечення  з предмета «Математика».

Немає коментарів:

Дописати коментар